Etac Turner Pro

De compleet vernieuwde Etac Turner Pro is een praktisch hulpmiddel dat de gebruiker nog beter ondersteunt en activeert bij de transfer van de ene naar de andere zittende positie. De hulpverlener kan een veilige transfer waarborgen voor de gebruiker. De Turner Pro voorkomt valpartijen en vermindert de belasting van de hulpverlener.

Productgewicht 8 kg

Maximaal gebruikersgewicht 200 kg

meer info
€539,95
Beschikbaarheid op voorraad
Verzending GRATIS
Verzend optie 2-3 werkdagen

Product informatie

De compleet vernieuwde Etac Turner Pro is een praktisch hulpmiddel dat de gebruiker nog beter ondersteunt en activeert bij de transfer van de ene naar de andere zittende positie. De hulpverlener kan een veilige transfer waarborgen voor de gebruiker. De Turner Pro voorkomt valpartijen en vermindert de belasting van de hulpverlener. De handgreep en kniesteun zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, om comfort en veiligheid te vergroten.
De handgreep is uitgevoerd in een contrasterende kleur en heeft vele gripmogelijkheden voor zowel gebruiker als hulpverlener. Makkelijk mee te nemen door zijn lichte gewicht en zeer compact. Daarnaast is de Turner Pro eenvoudig te verplaatsen door de transportwieltjes.

Afmetingen:

Verstelbare hoogte handvat  78 - 120 cm            
Diameter voetplaat  40 cm
Hoogte voetplaat  20 cm
Breedte beensteun  38 cm
Hoogte beensteun  15 cm