Fysic FX 3390

Een telefoon voor senioren met alle functies aan boord

Een goede telefoon voor senioren die alle functies heeft die u daarin zoekt. Dat is de meest kernachtige beschrijving van de FX-3390 Big Button Telefoon. Wat maakt deze seniorentelefoon dan zo goed en compleet? Allereerst is hij geschikt voor hoortoestellen. U ondervindt geen storing of ruis als u met een hoortoestel een gesprek voert. Als u dat wenst kunt u tijdens het gesprek snel de hoge of lage tonen wegfilteren met een druk op de knop en zo de andere kant beter verstaan. Wilt u iets meer volume? Met een druk op de knop gaat het geluid met 24 decibel omhoog.

meer info
€69,99
Beschikbaarheid op voorraad
Verzending GRATIS
Verzend optie 2-3 werkdagen

Product informatie

Een telefoon voor senioren met alle functies aan boord

Een goede telefoon voor senioren die alle functies heeft die u daarin zoekt. Dat is de meest kernachtige beschrijving van de FX-3390 Big Button Telefoon. Wat maakt deze seniorentelefoon dan zo goed en compleet? Allereerst is hij geschikt voor hoortoestellen. U ondervindt geen storing of ruis als u met een hoortoestel een gesprek voert. Als u dat wenst kunt u tijdens het gesprek snel de hoge of lage tonen wegfilteren met een druk op de knop en zo de andere kant beter verstaan. Wilt u iets meer volume? Met een druk op de knop gaat het geluid met 24 decibel omhoog. De telefoon is voorzien van twaalf extra directe snelkiestoetsen waar u foto’s of namen achter kan plaatsen. Zo zijn alle belangrijke nummers altijd meteen te kiezen. En als er gebeld wordt dan hoort u dat niet alleen, maar dankzij een fel knipperend rood lampje op het toestel kunt u dat ook zien.

Kortom: wat zijn de voordelen van deze telefoon voor senioren?

Er zijn veel seniorentelefoons in omloop, en dat maakt het kiezen wellicht lastig. Daarom zetten we de voordelen van de FX-3390 Big Button Telefoon graag voor u op een rij:

  • Deze telefoon voor senioren is makkelijk in gebruik.
  • Deze telefoon voor senioren heeft een extra luid belvolume.
  • Met zijn twaalf snelkiestoetsen zet u alle belangrijke nummers onder een knop.
  • Als u slechthorend bent profiteert u van het extra luide gespreksvolume.
  • Een bellampje maakt dat u ook kunt zien dat er gebeld wordt.

Een telefoon voor senioren - because we care

De FX-3390 is een Big Button telefoon van Fysic. U kent ons van alle producten gericht op met name senioren die langer zelfstandig leven mogelijk maken, waarbij comfort en veiligheid voorop staan. Net zoals deze telefoon voor senioren voldoet ieder product dat we ontwikkelen aan hoge eisen voor gezondheid, gemak, eenvoud en veiligheid. Dat kunnen we waarmaken dankzij onze eigen Research & Development faciliteiten, waar we producten ontwikkelen, testen en verbeteren tot ze aan onze hoge standaard voldoen. Daarom is onze slogan ook ‘Because we care’. Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

• Groot toetsenbord
• Geschikt voor hoortoestellen
• Toonselectie tijdens gesprek: benadrukken van hoge of lage tonen
• 12 Directe snelkiestoetsen voor foto’s en / of namen
• Bel- en gesprekvolume (+24dB) instelbaar
• Bellampje “Zien dat er gebeld wordt”
• Geschikt voor wandmontage